“A'la Mode” Modna kuća
POSLOVNO
URBANO
MODERNO
CHIC

“A'la Mode” je moda za samosvjesne, profinjene i poslovne žene i ono što je uvijek činilo posebnim je senzibilitet na različitost žena. Sve modne linije (poslovne, svečane ili chic linija) se rade u većini slučajeva u veličinama od 36 do 50

tako da zadovoljavaju i potrebe malo punijih dama kada žele da izgledaju moderno i chic. Kako bismo od milja rekli, modna marka “A'la Mode” je odjeća za “male” i “velike” žene, bez obzora na starosnu dob.

Modna kuća “A'la mode”, je porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom i prepoznatljivim modnim rukopisom kojem vjeruju generacije kupaca, ostavila je neizbrisiv trag na urbanu, poslovnu, ali i chic modu.
Informacije

Grad:  Modriča

Datum osnivanja:  14 February 1986

Telefon: 053/812-685

Država:  Bosna i Hercegovina

Brend:   Nacionalni

Email:  alamodedoo@gmail.com

Ovdje pogledajte
kvalitet
istorija
razvoj
2000
A'la mode firma i brend – nastaju kao rezultat modne vijize, porodice Džaferspahić
2000-2004
Počevši sa proizvodnjom, A'la mode se bazirao na izradu ženske konfekcije.
2004-2008
Proširenje proizvodnih kapaciteta, razvoj na polju muške konfekcije. Puštanje u rad prvog vlastitog prodajnog salona.
2008-2010
Organizacija modne revije u Modriči, kao i učešće na nekolicini drugih modnih festivala širom Bosne i Hercegovine.
2010-2014
Sklopljeni ugovori sa mnogobrojnim domaćim prodajnim salonima, kao i nova proširenja na kapacitetu proizvodnje.
2014-2016
A'la mode počinje sa izvozom robe za Austrijsko tržište pod vlastitom modnom markom.
2016-2017
Priprema novih modnih kolekcija i dalji razvoj brenda koji je ostavio trag na modu u našoj regiji, a i šire, kao i otvaranje vlastiti butika u Derventi i Zenici.
Kreativnost
Vizija
Kvalitet
Usluga
Naš pristup
Planiramo
Pripremamo
i stvaramo
Predstavnicima medija (radio, televizija, internet), dobro su poznati ime i standardi modnih linija “A'la Mode”, kao i svi veliki marketinški izazovi, kao i modni projekti s kojima se modna kuća obraćala javnosti i tržištu.
“A'la Mode” je višegodišnji stručni modni saradnik više festivala mode i natjecanja ljepote, između ostalih i dugogodišnji stalni sponzor manifestacije izbor za miss BiH
Posjećujemo mnoge modne sajmove i mnogo ulažemo u marketing i izgradnju brenda “A'la Mode”. Učestvovali smo na brojnim samostalnim i zajedničkim modnim revijama širom Bosne i Hercegovine.
Od 2014 godine naša modna kuća osvaja i austrijsko tržište, te postaje jedna od modnih kuća u Bosni i Hercegovini koja izvozi odjevne proizvode pod vlastitom modnom markom.
kontakt
Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam odgovoriti najprije moguće!

Više informacija

Svake godine “A'la Mode” predstavlja nove kolekcije proljeće/ljeto i jesen/zima na svojoj web stranici, društvenim mrežama i na taj način želimo da naši kupci budu informisani o novitetima koje za njih svakodnevno sprema stručni tim, kvalifikovan i uvijek dobro upoznat sa novitetima i dešavanjima na domaćoj i svjetskoj modnoj sceni.