Uslovi korištenja

Na našoj Web stranici i povezanim društvenim nalozima kao i društvenim medijima, uključujući bez ograničenja, Facebook, Instagram, Twitter, A'la Mode modna kuća na veleprodajno i maloprodajnoj osnovi, reklamira i prodaje svoje proizvode.
Korištenjem naše stranice prihvatate navedene uslove korištenja:
Objavljivanje osobnih podataka, uključujući informacije vezane za plaćanje, adresu, i račune, te stvaranje računa na našoj stranici, ili klikom na dugme kupi ili slično drugo dugme, Vi potvrđujete:
  1. Da ste pročitali ove uslove.
  2. Da razumijete uslove korištenja.
  3. Da prihvatate uslove korištenja.

Ako se ne slažete sa gore navedenim uslovima, nemojte koristiti usluge ili web stranicu. Ako u bilo kojem datom trenutku niste spremni biti vezani ovim uslovima trebate, gdje je to moguće označiti da ne prihvatate uslove korištenja i prestati koristiti naše usluge.

 

Reklamacija robe


A'la Mode želi da budete zadovoljni svojom kupovinom sa naše internet stranice. Sva kupljena roba može se vratiti u A'la Mode u skladu sa politikom povrata robe koja je objavljena na ovoj web stranici.

 

Promocije i nagrade


Sve promocije i nagrade opisane i objavljene na ovoj web stranici bit će utvrđene pravilima koja regulišu takav događaj.

 

Intelektualno vlasništvo


Sadržaj ove web stranice kao i ostale materijale koji su dostupni putem povezanih društvenih medija, zaštićeni su zakonom.
Ne smijete mjenjati, objavljivati, prenositi, učestvovati u prenosu ili prodaji, osim gdje je to izričito dopušteno i ne smijete koristiti sadržaj sa ove web stranice u cjelosti ili djelimično.
Zadržavamo pravo mogućnosti da ukinemo usluge na ovoj web stranici bez prethodne obavijesti Vas i ograničavamo se od bilo kakve odgovornosti iz bilo kojeg razloga, ako kršite ove uslove.
Zadržavamo pravo izmjene ovih uslova.
Ovi uslovi bit će tumačeni i uređeni prema zakonima Bosne i Hercegovine. Mjesto za sve sporove bit će u Modriči.